Vor Frelsers Kirke - Korsløkke Sogn


Farvel til præst ved Vor Frelsers Kirke.

Per Aas Christensen, konstitueret sognepræst, har vi haft stor glæde af siden 1. juni 2022. Per var ellers gået på pension, men da Sognepræst Erik Ransby gik på pension 1. april 2022, sagde Per ja til midlertidigt at afløse, indtil der blev taget en beslutning om, at vi skulle have en ny præst.

Egentlig skulle Per stoppe senest med udgangen af november 2023, men lod sig overtale til at blive til udgangen af januar 2024.

Per har været meget afholdt. Hans humor og måde at anskue tingene på vil blive savnet.

Menighedsråd og ansatte ønsker Per held og lykke fremover.

 

Ny vikarpræst ved Vor Frelsers Kirke.

Fra og med 1. februar er Anne Kathrine Rafn Hauge ansat som vikar på ubestemt tid ved Vor Frelsers Kirke.

Anne Kathrine er netop blevet fast ansat som stiftvikar, men har i realiteten været det lige siden sin ordination i 2009. På Fyn har hun været vikar ved en del kirker bl.a. Næsby Kirke, Seden kirke, Flødstrup Kirke og senest Agedrup Kirke.

Det med at Anne Kathrine uddannede sig som præst har hun ikke efter fremmede. Både hendes mor og far er præster.

Anne Kathrine skriver om sig selv på Face Book ”Præst med smag for kirkehistorie, salmesang og havearbejde. Praktisk anlagt, effektiv og omhyggelig – men langt fra perfektionist. Privilegeret med et lyst hoved, et godt humør og en sød familie. Med fire børn er jeg god til at planlægge”.

Anne Kathrines beskrivelse af sig selv er måske ikke nogen overdrivelse. Hun har fast bopæl i Korsør, men er medlem af Odense Fortællekreds. Hun har læst Master i Konfliktmægling på KU – og hen over foråret skriver hun så masteropgave med aflevering den 16. maj og eksamen i juni.

 Menighedsrådet og ansatte glæder sig til at lære Anne Kathrine nærmere at kende og ønsker hende velkommen.