Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookSmukt dækkede borde til kirkefrokostJulemødeKirkens orgel


Oversigt over aktiviteter i efteråret 2022

Pris for kaffe & kage ved sogneaftener: 25 kr.Udflugt til Sanderum kirke (selvkørsel)

Onsdag 17. august, kl. 19.00-ca. 21.30.

Som en opfølgning på Lars Christensens foredrag om Claus Berg og hans værker i efteråret 2021, vil vi denne aften, køre en tur ud til Sanderum kirke, der har en altertavle af Claus Berg, dateret til 1515-20. Lars Christensen, der er ph.d. i historie og tdl. menighedsrådsformand i Korsløkke sogn, vil komme tilstede i Sanderum kirke og fortælle om netop denne meget spændende altertavle af Claus Berg. Vi nyder endvidere en kop kaffe/te i Sanderum kirke, inden vi kører tilbage til Vor Frelsers kirke.

Da der er selvkørsel, bedes man ved tilmeldingen til kirkekontoret oplyse, om man har mulighed for at give kørelejlighed t/r fra Vor Frelsers kirke til Sanderum kirke, eller om man har behov for kørelejlighed. Det er kun muligt at deltage uden egen bil i det omfang, der er tilbudte pladser nok. Tilmelding senest ugedagen før til kirkekontoret i åbningstiden på tlf. 66 11 92 30.

Mødested og afgang: Vor Frelsers kirkes parkeringsplads, onsdag 17. august kl. 19.00. Kom gerne lidt i god tid!


Claus Bergs altertavle i Sanderum kirke, dateret 1515-20. (Natmus.dk)Sogneaften: Hildegard i toner og fortælling” v/ Hanne Brønd Holst, Stevns.

Onsdag d. 5. oktober, kl. 19.00

”Lyt, føl og mærk Hildegards ånd gennem hendes smukke mystiske sange. Og hør om hendes liv gennem den levende fortælling ved Hanne Brønd Holst. Her er det muligt at blive klogere på en af middelalderens store religiøse mystikere; Hildegard af Bingen, en tysk benediktinernonne som levede i tiden 1098 – 1179. Hun var en meget bemærkelsesværdig kvinde, der havde utrolig mange facetter. Hun var udover abbedisse også grundlægger af to klostre, læge- og urtekyndig, en af de vægtigste teologer for sin tid, komponist og forfatter. Jeg vil tage jer med på en rejse ind i hendes smukke univers gennem hendes unikke musik og poesi og små fortællinger om hendes liv."

Pris for kaffe & kage: 25. kr.


Foredragsholder Hanne Brønd Holst i middelalderdragt.

Foredragsholder Hanne Brønd Holst i middelalderdragt.Sogneaften: ”Mit år i arktisk klima i Hammerfest Nord-Norge (Finmark) med Nordlys og Midnatssol” v/Carsten Sauer, Odense.

Onsdag 23. november, kl. 19.00

Denne aften vil Carsten Sauer, der er formand for Korsløkke sogns menighedsråd, fortælle om nogle af de mange spændende oplevelser, han havde, mens han opholdt sig et år i Nord-Norge, samt det indtryk stedet gjorde på ham.

 Foredragsholder Carsten Sauer i Nord-Norge.

Tilbage til forsiden