Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookJulemøde i kirkens lokalerEftermiddagsklubben på udflugt med busKirkens flygel
 

Oversigt over eftermiddagsklubbens møder i efteråret 2023

Eftermiddagsmøderne begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00.
Kirken giver kaffe og te, men deltagerne skal selv medbringe brød.

20. september kl. 14.00: ”Rundt om Carl Nielsen”

Carl Nielsens barndomshjem Museumsinspektør Ida-Marie Vorre går tæt på den fynske komponist, der har betaget publikum verden over med sin forunderlige musik. Vi skal have et overordnet indblik i Carl Nielsens liv og bedrifter, både som komponist, dirigent, skribent, far og ægtemand.11. oktober kl. 14.00: ”Kaj Munk”

Kaj Munk var præst og digter, men også samfundsdebattør. Hans holdninger var kontroversielle, og han blandede sig flittigt i debatten.

Foredraget sætter fokus på Kaj Munks rolle i det politiske Danmark, hans politiske synspunkter og udviklingen i dem. Foredragsholder er Lars Christensen der har en ph.d. i historie og har tidligere været tilknyttet Kaj Munk Forskningscentret i Aalborg.

 


15. november kl. 14.00: ”I Columbus kølvand”

Foredragsholder Leo Smidt tager os ombord på sejlbåden Galadriel på en sejlads i Columbus’ kølvand fra Portugal til Caribien via De kanariske Øer. I mange dage er der kurs mod det sted, hvor havet slutter og himlen begynder. Sejladsen er en uovertruffen naturoplevelse.


Tilbage til forsiden