Vor Frelsers Kirke - Korsløkke Sogn


GudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebook 
Eftermiddagsklubbens møder 2017-2018
     
Eftermiddagsmøderne begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00.

 
Onsdag d. 20. september: Else Marie Kristensen fortæller "Noget om grise".

Onsdag d. 25. oktober: Karsten Eø Nielsen fortæller om "Sprogøpigerne".

Onsdag d. 15. november: Rock Nalle fortæller om "Et liv med op-og nedture".

Onsdag d. 13. december: Julemøde med Luciaoptog.

Onsdag d. 17. januar 2018: Karen Bojsen fortæller om "En glædelig rejse" (de fire årstider i ord og billeder).

Onsdag d. 21. februar: Cæcilie Ning Hage fortæller om museet "Tidens Samling", der ligger i Brandts Passage, Odense. CNH, der er museumsinspektør på Tidens Samling, fortæller om museet, der er skabt af hendes mor, og videreført af hende efter moderens død 2004. Museet, der med sine mange spændende beklædningsgenstande m.m. bringer tilskuerne tilbage til deres barndom eller endnu længere, har bl.a. udlejet disse til TV2s "Badehotellet" og Nordisk Film.

Onsdag d. 21. marts: Anker Andersen fortæller om "40 år i Kongehuset". AA fortæller om sit liv, der begyndte i et fattigt arbejderhjem i Tommerup. Han stod i lære som skrædder og fik efter militærtjenesten ansættelse i kongehuset som kammertjener og senere hushovmester. Han udgav i 2017 bogen "40 år i kongehusets tjeneste" på opfordring af Prins Henrik.

Onsdag d. 18. april: Gunnar Steenberg fortæller om "Dansk Vestindien - det tabte paradis". GS fortæller om den historiske erobring af de Vestindiske øer i Caribien, sukkerproduktionen på plantagerne, den atlantiske slavehandel og slaveriet på øerne. Endvidere omtale slavernes modstand mod undertrykkelsen og det sexuelle misbrug, samt friheden givet af Peter von Sholten inder et truende slaveoprør i 1848. Foredraget er ledsaget af billeder, der bringer fortiden tæt på tilhørerne.

Onsdag d. 16. maj, kl. 13.00-17.00: Eftermiddagsklubben tager på den årlige udflugt, der bringer deltagerne lidt rundt i det fynske landskab. Eftermiddagskaffe på Christiansminde Hotel nær Svendborg.


Tilbage til forsiden