Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookKonfirmander og præst i Vor Frelsers kirkeKonfirmander og præst i Vor Frelsers kirke
 

Tilmelding til konfirmationsforberedelse 2022-2023


Konfirmationsforberedelsen finder sted i skoleåret 2022-2023 og afsluttes med konfirmation i Vor Frelsers Kirke på Bededag, d. 5. maj 2023, kl. 10.00 v/ sognepræst Henriette L. Idestrup.
Hvis holdet er stort, og der er interesse for det blandt forældrene, kan der også finde konfirmation sted ved gudstjenesten den efterfølgende søndag, altså søndag d. 7. maj, kl. 10.00 v/ sognepræst Henriette L. Idestrup.

Alle unge, der er bosiddende i Korsløkke sogn, og går i 7. klasse i skoleåret 2022-2023, kan optages på holdet, der begynder efter skolernes sommerferie. Det er en forudsætning for at blive konfirmeret, at man er døbt, men udøbte er velkomne til at deltage i konfirmationsforberedelsen. De kan dog kun blive konfirmerede, hvis de døbes forinden! Dåb kan bestilles af forældrene ved henvendelse til præst eller kirkekontor.

Tilmelding sker i perioden fra d. 1. juni til og d. 24 juni 2022 ved at udfylde tilmeldingsblanketten, der kan downloades herunder i den nævnte periode. Tilmeldingsblanketten og så vidt muligt også en fotokopi af konfirmandens dåbsattest sendes pr. e.mail til hid@km.dk

Oplysninger om infomøde, begyndelsesdato m.m. tilsendes pr. e-mail de tilmeldte konfirmanders forældre efter skolestart i august. Selve undervisningen begynder i september.

DOWNLOAD TILMELDINGSBLANKETTEN HER

Evt. spørgsmål kan rettes til
sognepræst Henriette L. Idestrup på tlf. 66 13 94 30 eller e-mail hid@km.dkTilbage til forsiden