Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookKirkens orgelKirkens orgelKirkens flygel
 

Oversigt over koncerter foråret 2023

Efter de fleste koncerter serveres chips og drikkevarer, samt mulighed for en snak
 i de tilstødende menighedslokaler. Gratis adgang til alle koncerter.Onsdag den 29. marts, kl. 19.30:
Koncert med trompetisten Mads Lunde og organist Torben Krebs.

Musikerne Lunde og Krebs

Koncerten er formet som en totrinsraket, hvor der spilles udadvendt, energisk musik fra den nyere del af det klassiske repertoire, mens anden del af koncerten er mere legende improviserede forløb over kendte melodier.
Onsdag den 26. april, kl. 19.30:
Koncert med kammerkoret Cantiamo.Cantiamo er et kammerkor bestående af ni erfarne sangere fra den fynske kor og kirkemusikscene. Klangidealet er slankt og gennemsigtigt, og egner sig derfor glimrende til korets primære repertoire, nemlig musik fra renæssancen og den tidlige barok, samt nyere kormusik fra det 20. og 21. århundrede. Cantiamo ledes af Anette Haahr Jørgensen.
Tirsdag den 23. maj, kl. 19.30:
Koncert med Nenia Brass Band.Glæd jer alle til en gammel kending. Nenia Brass Band, hjemmehørende i Kerteminde gæster endnu en gang Vor Frelsers kirke med en formidabel og varieret forårskoncert. Koncerten byder bl.a. på 2 uropførelser: En virtuos hornkoncert skrevet af bandets huskomponist Leif Munk Hansen skrevet til en talentfuld hornstuderende på det Fynske Musikkonservatorium samt en stemningsfuld nocturne, inspireret af Eric Satie, skrevet af kirkens organist Lars Kristian Hansen. Men bandet tager også livtag med kendte værker fra operaens og filmens verden: Således bliver der lejlighed til at genhøre et sammendrag af filmmusikken til Godfather samt uddrag fra Bizets opera Carmen. I lighed med andre koncerter er denne også gratis med efterfølgende koncertcafé, og der bliver mulighed for digitalt at yde et bidrag til Menighedsplejen .

Onsdag den 7. juni, kl. 19.30:
Koncert med Joyful Voices.Joyful Voices er et medrivende talentfuldt gospelkor, der vil være kendt af de fleste på Fyn, også fra tidligere besøg i Vor Frelsers kirke. Korets musikalske ledelse varetages af Caroline Møller Mortensen, som er musikalsk selvlært, tidligere kirkesanger og været på turnéer med bl.a. Jesper Lundgaard, Anette Heick, Birthe Kjær med flere. Pianisten Theis Juul Langelands, er en dreven rytmisk pianist og spiller ca. 100 koncerter årligt i det meste af Europa og Canada. Musikken bæres af religiøse hymner og inciterende rytmiske numre med forskellige solister fra koret. Der er fri entré til koncerten og efterfølgende koncertcafe.
Tilbage til forsiden