Vor Frelsers Kirke - Korsløkke SognGudstjenesterKonfirmationBørn og ungeAktiviteter
EftermiddagsklubStudiekredseKoncerterKirkens historieKirkens inventar
KirkekontoretMenighedsrådetKirkens ansatteFind vej til kirkenFacebookKirkens orgelKirkens orgelKirkens flygel
 

Koncerter i kirken

Efter de fleste koncerter serveres chips og drikkevarer, samt mulighed for en snak
 i de tilstødende menighedslokaler. Gratis adgang til alle koncerter.Onsdag den 6. marts, kl. 19.30

Sangeren og guitaristen Lasse Helner fortæller om sit begivenhedsrige musikerliv og spiller og synger nogle af sine mange sange.

Den 6. marts kl. 19.30 er Vor Frelsers kirke i selskab med en underholdende visesanger og storyteller, Lasse Helner. Han er født 14. februar 1947 i Aarup på Fyn. Han er kendt som musiker, sanger, komponist med meget mere. I 2009 rundede han de 50 år på scenen, og i år kan Lasse, sammen med sin kone Mathilde, fejre deres 35-års jubilæum med duoen Lasse og Mathilde.

Lasse fortæller om sin karriere, sin opvækst på Fyn, sejlturene med Nordkaperen, sine holdninger og meninger. Om kampen mod alkohol og stoffer, og om mistede venner. Dette gør han i et musikalsk foredrag under titlen "Han havde ellers sådan nogle pæne forældre?" Det er også arbejdstitlen til en bog, om en lang karriere med utallige oplevelser i ind- og udland, der endnu ikke er skrevet, men måske bliver det en dag.

Foredraget indeholder bl.a. beskrivelser af oplevelser, der strækker sig lige fra Damaskus og New Orleans, til Lundeborg og Midtfynsfestivalen, fra skiffle og jazz til pigtråd, rock, folk og danske sange.


Tilbage til forsiden